Denne boka er visstnok solgt i over 1 million eksemplarer i Tyskland. Det tyske forlaget må ha en dyktig reklamestab.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg leste den ganske nylig og likte den godt. Ekkel, morsom og sår på samme tid. Grenseflytting, tabubrudd og en t-skje griseri med fokus rundt en skakk, sårbar tenåring. Blogginnlegget

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vet ikke om jeg takler å lese noe slikt. Jeg har veldig lett for å se for meg det jeg leser på en veldig konkret måte. Kan skjønne at dette er en type debattinnlegg som du sier, men tror jeg foretrekker det i andre former. Er helt enig i at renslighetshysteri osv. er noe vi bør diskutere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sier du det fordi du ikke likte den? Jeg hørte et utdrag som fikk meg til å IKKE ville lese den, men jeg tar kanskje feil?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei Anett. Det jeg mente var at denne boka neppe kan være slik at den faller i smak hos særlig mange og at den ikke oppnår stort salg uten en god/aggressiv markedsføring. Jeg kjøpte den av nysgjerrighet, visste vel av omtalen hva jeg gikk til. Nå er den lest. Kommer ikke til å anbefale den til venner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skjønner. Ja, det var jo ganske mye oppmerksomhet rundt den i en periode. Høres ikke ut som noe jeg ville ha godt av å lese. ;) Uansett tror jeg ikke jeg trenger "omvendelse" på noen av de feltene hun ønsket diskusjon om. Takk for oppklaringen. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

FindusKirsten LundHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KAnniken LSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill Revheim