Driver og skriver på en zombie-bok. Trenger tips til zombie-bøker,rett og slett fordi jeg har holdt meg unna sjangeren fullstendig til nå.

(Dette spør jeg også om på bloggen min i dag)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 16 svar.

Kan anbefale The Enemy av Charlie Higson.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er ikke en typisk zombie bok. Men Die for me av Amy Plum. Syntes jeg var kjempebra. Zombier på en helt annen måte :) hehe De kaller seg zombier, men virker ikke sånn :P Så måtte bare forslå den :) Les den :P Så skjønner du hva jeg mener :D hehe

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for svar alle sammen :)Alt er notert!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Jeg har hørt World War Z skal være ganske så bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Håndtering av udøde" av John Ajvide Linqvist. Dette er kanskje en litt annen type zombiefortelling (svensk!) med fokus på mellommenneskelige relasjoner og problemene som oppstår i et samfunn hvor de døde våkner. Kan absolutt anbefales!

Godt sagt! (3) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Når jeg så kommentarene på denne her fikk jeg veldig lyst til å lese den. Har kikket på den i hylla på Outland også, men den ble ikke med hjem. Den er visst lærerik og inneholder alt du trenger å vite. Spørs om jeg må sikre meg den! :D

Illuminert, hvis du synes zombier er nasty er det vel ekstra viktig at du orienterer deg, eller? ;)

Siden jeg "elsker" zombier (ser på serier som Walking dead osv), er dette en tråd jeg håper blir lang og innholdsrik.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg kommer nok til å lese den siden jeg alt har vurdert det. Litt spennende med en genre man ikke har peiling på i det hele tatt, men er nysgjerrig på! Får huske på å skrive et par linjer når jeg kommer så langt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

"The reapers are the angels" av Alden Bell

"Deadline" av Mira Grant

"World War Z: an oral history of the zombie war" av Max Brooks

Tre rimelig forskjellige zombiefortellinger - alle overraskende unike. "World War Z" anbefaler jeg nesten spesielt i lydbokformat, da den har med seg en del semi-kjente stemmer, deriblant Alan Alda (som noen av oss husker fra M*ASH)

Pride and prejudice and zombies er neppe verd det som "zombie-research" - den er underholdende nok, men det er på sett og vis samme vits gjentatt til boka slipper opp for sider. (Dette gjelder vel alle quirk-klassikerne...)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det første jeg tenkte på var Pride and prejudice and zombies, men den har du kanskje lest? De skal lage film basert på den forresten. Ellers så jeg at de hadde mange på Outland (de har jo nettbutikk også), men det var kanskje flest i genren "hvordan overleve et zombie-angrep".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke lest en eneste zombie-bok, faktisk,så nei :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en fin side å søke etter ulike emner, som for eksempel zombier. Har ikke lest særlig litteratur selv, bortsett fra en antropologisk som kanskje kan være av interesse, The serpent and the rainbow .

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

HildeAnniken RøilHanne Kvernmo RyesomniferumSt. YngheadHarald KBente L.Egil StangelandKristine LouisesiljehusmorStig TTerje MathisenmgeRandiSraDevoralibrosTove Obrestad WøienDinaTine SundalKirsten LundCarine OlsrødReadninggirl30TanteMamieLilleviIvar SandGrete AastorpgretemorAlex NietoIngunn SBård StøreTonesen81PiippokattaDemeterVannflaskeBjørg RistvedtVanja SolemdalPirelliNikkaBjørg Marit TinholtEmil ChristiansenKjersti S