Fant en vidunderlig plass på nettet som heter www.forgottenbooks.org. Her er det ikke bare mulig å laste ned e-bøker i høy kvalitet av bøker som er "forsvunnet" fra salg, men faktisk også kjøpe bøkene i ny utgave fra Forgotten Books. Dette nettstedet har imidlertid et smalt spekter (selv om de snart har 15.000 titler) som dekker historie, filosofi, mytologi etc. Er det noen andre som har kvalitetssteder på nettet som dekker enten skjønnlitteratur eller faglitteratur som ikke lenger er i handel. Og ikke nevn Gutenberg.org ... det er IKKE kvalitetsutgivelser.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg bruker - usedbooksearch.co.uk - når jeg skal ha tak i en bok som er "out of print". Nettstedet kan brukes til å søke etter bøker på flere språk og gir deg raskt beskjed om hvor i verden du kan finne boken.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg bruker også waterstonesmarketplace.com for engelske utgivelser, mest skjønnlitteratur, men her finnes både fugl og fisk. En mengde britiske bruktbokhandlere er tilknyttet her. De angir forøvrig hva slags kvalitet boka har.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk for innspillet. Det var nettopp slike steder jeg var på jakt etter (:-) Kommer definitivt til å sjekke det ut!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En side jeg bruker mye er abebooks.com - mengder av antikvariater er knyttet opp der.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
  • www.antikvariat.net - gir deg tilgang til samtlige antikvariat i Skandinavia
  • bokbyene i Tvedestrand og Fjærland selger en mengde brukte kvalitetsbøker over nettet
  • så finnes det et stort bruktmarked med alle typer litteratur, men da må du ut og fysisk lete opp brukthandlerne :-)

Lykke til!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk for innspillene. Har brukt lang tid på å lete opp litteratur hos brukthandlere allerede og det er ofte en frustrerende opplevelse hvis det er noe spesielt man leter etter. Antikvariat.net er godt kjent og jeg har brukt dem en god del (nesten halvparten av all eldre litteratur er kjøpt på Antikvariat.net). Har ikke vært i Tvedestrand, men bokbyen i Fjærland er god på endel områder. Nå er jeg særlig på jakt etter steder på nettet med kataloger som gjør at man finner det man leter etter ganske fort. Forgottenbooks.org traff meg midt i hjertet for å si det sånn. Hvis det finnes lignende steder der ute så ønsker jeg gjerne å vite om dem. Merker meg at Wolfcat har kommet opp med waterstonesmarketplace.com etter ditt innlegg, og den kommer jeg til å besøke (:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJenny