Denne boka var bra, den traff mitt hjerte....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg må innrømme at jeg strever (er halvferdig med den). Selvfølgelig ser jeg at han skriver bra, men jeg klarer foreløpig ikke engasjere meg helt... Kanskje ikke helt min type forfatter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes tanken bak boka er genial. Det er en fin måte å vise hvordan mennesker opplever situasjoner ulikt. Jeg synes vi blir godt kjent med brevskriverne, og det er vel her innsirklinga egentlig foregår- i miljøet rundt David. Selv om jeg liker bokas konsept blir dette ingen favorittbok for meg. Jeg synes Jon sin del ble for langtekkelig, og det samme gjelder enkelte av brevene. Arvid sin del likte jeg imidlertid veldig godt, her var det mye til ettertanke, og vi blir kjent med han på en helt annen måte enn i første del. Dette er vel også hensikten med boka, at ingenting er svart-hvitt, og at en sak har flere sider. Det er godt mulig at denne boka vokser mer etterhvert, og jeg kommer nok til å lese oppfølgeren. Men det blir seinere, jeg må lese noe helt anna nå kjenner jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland Skjeggerud