[ Slettet av bruker ]

Viser 12 svar.

Ja, jeg må innrømme at jeg stusset over at noen i dette forumet leste Det bestes bøker. Men her kom altså forklaringen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Har gått på samme smellen for mange år siden, og har vel ikke helt tilgitt Det Beste enda. Har faktisk hørt at disse bøkene er så upopulære at de ikke får solgt dem i bruktbutikkene heller, mange kaster dem faktisk.

Dog, noen bøker hadde hatt godt av å kortes ned litt, støtter helt opp om jennis forslag om Min kamp såpass forkortet at de får plass i et bind.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg måtte le litt av planen din, jeg hadde vært redd for at noen skulle tro at jeg stjal. Det hadde nok blitt litt for mye spenning for meg og det altså. Lever den tilbake du, og hva hun som eier den velger å gjøre med den er ikke din sak. Om hun kaster den eller bruker den som ved så får du bare late som du ikke vet noe om det. Tror det er den beste løsningen, om du ikke har flere litt spennende ideer da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Hva med å bare sende den til en tilfeldig adresse egentlig, og få det til å fremstå som du kjenner mottaker og at det er en gave? Kanskje du hadde klart å glede en ensom sjel og bli kvitt boken i samme slengen. Eller du kan prøve å smugle den inn i hyllene i en bruktbutikk, da får de ikke sortert den ut, så kanskje den finner et godt hjem.

Nå har jeg blitt påvirket også... Ikke bra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg leste mange av disse på hyttetur da jeg var liten, vel vitende om at de var forkortet (i nøden spiser fanden fluer!). Hver gang jeg kom over en historie jeg virkelig likte syntes jeg det var utrolig synd at jeg ikke fikk lest den originale langversjonen.

(En tanke: Det Bestes "Min kamp" - forkortet til ett bind!)

Godt sagt! (3) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Ja, det er mange av oss som har gått i den fella. Selv kjøpte jeg en del "DB" bøker da jeg var yngre,men fant fort ut at bøkene ble så, hva skaljeg si, tamme og dønn kjedelige. Så de ble gitt til Frelsesarmeen. Det blir ingen flere sånne bøker her i huset.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Rolf IngemundsenPiippokattaMarie HolterEvaHanne Kvernmo RyeJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaReidun SvensliRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87ThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  Skage