[ Slettet av bruker ]

Viser 6 svar.

Boka mi er heldigvis på 606 sider og den er spennende:) Det bestes bøker har jeg ikke lenger, de er kastet. Makan til søppel... Ellers er jeg helt ny her så jeg har ikke skjønt alt her ennå. Pakket ut eskene mine med bøker i går, og det ble mange meter. Nå er de katalogisert og alfabetisert utover hele gulvet. Må få lagt dem inn her også:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Det bestes bøker er forkortede utgaver - alltid. En ting er at de gjør det, men hvordan i all verden kutter de? Hadde også noen sånne overraskelser helt til jeg skjønte at den uforkortede utgaven alltid var bedre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg er også en standhaftig bokleser, som aldri avslutter en bok jeg ikke er ferdig med:) Jeg syns Jansondirektivet er spennende, men litt tung. Det beste bøker er bare søppel etter min mening... Ha en god dag:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Ester SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckKirsten LundHarald KNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja SolemdalTor-Arne Jenseningar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardTove