Kan godt være jeg er litt over middels kritisk til denne boka, det hele starter jo med at hun anbefaler melange istedet for smør. Hallo?! Jeg vil mye heller ha melkefett enn fett laget av alskens dritt man kan få tak i.

Dernest føler jeg at det er lite "nytt" i den boka, og hun kopierer de kjente gode klassikerene. Da blir jeg litt irritert. Har ikke laget så mye fra boken, men det kommer nok. Bare med smør istedet for margarin.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det hadde vært spennende å høre hva du synes nå. Vi har prøvd flere av oppskriftene og jeg er drittlei av å få et elendig resultat! Både mengde, ingredienser, heving, smak og utseende er langt fra slik de ser ut i boka og jeg må si jeg er veldig skuffet!!
Det er også trist når man skal lage noe "ekstra flott" til bursdager osv, og det hele blir mislykket :(((

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har bakt kaker med Soft Flora hele livet, og alle synes at mine kaker er gode. Melange smaker dritt, men idéen om at man MÅ ha smør for å redde baksten er tøys fra ende til annen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje du skulle prøvd smør da, og få baksten enda bedre ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kent Ivar Aasten OlsenEvaHilde H HelsethPiippokattaAnneWangCecilie EllefsenritaolineLena Risvik PaulsenRisRosOgKlagingIngunn SEivind  VaksvikRufsetufsaTorill RevheimHarald KVegardKirsten LundSigrid Blytt TøsdalSynnøve H HoelLene AndresenMorten JensenJarmo LarsenAnne Helene MoeSolveigLilleviKjerstiReidun SvensliMathiasMarenIngunn ØvrebøJulie StensethVibekeKari FredriksenTore HalsaAnne-Stine Ruud HusevågDemeterToveBertyAkima MontgomeryFrode Øglænd  MalminAud Merete Rambøl