Fantasisk god bok.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Ble ferdig med "Kompani Orheim" i går. Renberg fortjener masse ros for nok en vellykket bok. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tør nesten ikke si det, men jeg tar sats og gjør det like vel: Jeg synes denne boken var litt kjedelig, selv om jeg også likte den og synes han skriver godt. Jeg er i gang med "Mannen som elsket Yngve" og synes faktisk det er mye mer driv der. Og jeg tror ikke det er det at jeg er en annen generasjon, for det er påfallende hvor mye som er likt, selve beskrivelsen av det å være ung, her treffer han veldig bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jepp. Jeg gleder meg vilt til ny bok om Jarle Klepp i september.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg og, har forhåndsbestilt fra bokklubben :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Underskriver på det. Jeg liker godt alle bøkene om Jarle Klepp og gleder meg til "Dette er mine gamle dager" kommer i posten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig. Holder på med Pixley Mapogo nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Aud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingKirsten LundHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaTor-Arne JensenLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryMarteBerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SVioleta JakobsenAndreas Bokleser