Da har vi samme syn på fordommer. Så lenge det ikke er noe som skader meg eller andre, eller gjør livet vanskelig for meg eller andre, så tillater jeg meg å ha dem. Å ha fordommer mot Knausgård og bimboer (den typen som figurerer halvnakne litt overalt) ser jeg ikke på som et problem egentlig.

Og ingen skal få komme og fortelle meg hvilke fordommer jeg må kvitte meg med. Jeg jobber med mine fordommer mot håndverkere (upålitelige tullinger som aldri kommer når de skal), men fordommen mot bimboer gidder jeg ikke kvitte meg med pr. nå.

Jeg leser forøvrig heller ikke dameblader, henger klart sammen med sistnevnte fordom siden det ofte er den type damer de intervjuer. Og så er jeg fullt i stand til å kjøpe klær uten at noen forteller meg hva som er "riktig". Det om Knausgård leste jeg i en annen sammenheng, men jeg har ikke tid til å leste det opp akkurat nå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Har flere venner som er håndtverkere, og etter det jeg hører er det ofte kommunikasjonssvikt mellom dem og arbeidsgiveren.. Men jeg skal ikke be deg om å kvitte deg med den fordommen... he he Bimboer og dameblader kan jeg si meg enig i, kjøper klær når jeg må og da må de være funksjonelle, ikke moteriktige. Går i motor/ bil/ lastebilblader her i gården.

Jeg får såpass lite tid til å lese at jeg MÅ være selektiv, og da er det greit å ha noen fordommer å styre nesa etter...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har plutselig håndverkere i familien, så da må jeg liksom jobbe litt med meg selv. Jeg baserer forøvrig alle min fordommer på mine erfaringer den gangen varmtvannsberederen min tok kvelden og jeg hadde vann utover hele gulvet. De sa de skulle prioritere meg, men de avlyste tre ganger før de til slutt dukket opp. Da hadde jeg skaffet meg en gigantisk plastbalje som alt vannet kunne renne i. Ja, jeg vet ikke alle håndverkere er skyld i at det firmaet ikke var pålitelig, men du vet...

Selv leser jeg reiseblader og så holder jeg et svensk blad om forskning på Øst-Europa. Jeg liker fine klær som nok kan være fryktelig upraktiske, men jeg liker ikke de trendene som er nå, har ikke likt det på en god stund egentlig. Unntaket er det blaffet av 50-tall fra i vår, men jeg har kledd meg sånn lenge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTuridmajaEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken Røil