Denne gamle debatten rant meg plutselig i hu, så jeg måtte sjekke igjen. Ser at det har sunket til 4,3 hos meg nå, ikke noen stor forandring på et år akkurat, men... ;)
Jeg har lest noen bøker i det siste som ikke har vært det helt store for meg, men så har jeg nok også blitt ørlite strengere når det gjelder bedømmingen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg sjekket på nytt nå. Jeg ligger fortsatt på 4,7 i snitt. Smaken og bøkene jeg leser har tydeligvis ikke forandra seg noe særlig fra denne debatten ble starta i forhold til hva jeg gir i terningkast.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Snittet mitt har også sunket! Da du startet tråden for et år siden, lå jeg på 5,7, nå er snittet mitt 5,4. Hadde ikke tenkt på å sjekke det før du frisket opp tråden igjen, så dette var litt morsomt å oppdage! Jeg hadde hatt en følelse at jeg har gitt flere "lave" terningkast i det siste (det vil si at det føles som om det er tettere mellom firerne enn før), og nå har jeg altså fått det bekreftet. Jeg stiller meg samme spørsmål som du: Er det meg som har blitt strengere? Eller har jeg lest litt mindre storslagne bøker i det siste, enn jeg gjorde for ett år siden? Hmm...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes det er vanskelig å gi terningkast om jeg ikke gjør det med en gang! Bøker jeg kun vagt husker lar jeg slippe terningkast. Dessuten synes jeg det er viktigst å dele ut de ekstreme terningkasta som 1 og 2, og 5 og 6. Sånn for å hjelpe andre til å evt. lese eller styre unna.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaHilde H HelsethCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiMathildeRonnyKjell F Tislevoll