Så er siste bok i Kanne-kvartetten kommet! Snodig nok, for de som eier de tre foregående, ser Fjerde bok. 1980-2006 ut til å bare finnes som del av en komplett utgave. I bokhandelen mente de at den siste boka bare ville komme i denne versjonen. Jeg synes det er rart om de ikke er feilinformert, men kjøpte like godt den komplette versjonen (de foregående lånte jeg på biblioteket). Så langt jeg har kommet lover denne siste boka godt og jeg kommer tilbake med noen inntrykk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Alle fire bøkene kommer enkeltvis som paperback. Samleutgaven gir helheten - fjerde bok alene ville koste omtrent det samme, men nå er de tre første bind lagt inn som bonusspor

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Regnet med det var slik og synes ofte de ansatte i en av bokhandelene jeg bruker er dårlig informert. Jeg er forøvrig godt fornøyd med samleutgaven, men tenkte på de som allerede har de tre foregående i "småbokutgaven" innbundet. Hadde jeg hatt disse tre i mitt eie ville jeg foretrukket å kunne kjøpe siste i samme innbinding.

Uansett: er det forfatteren som svarer må jeg få gratulere med vel gjennomført og takke for en bokserie som jeg liker godt. De lange setningene gir språklig særpreg og er en fryd å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk, går ut i fra at det er forfatteren selv som svarer:-) Gleder meg til å følge Kanne-familien videre. Ekstra kjekt når en kjenner gatene og bygningene, da får en så fine bilder i hodet under lesingen. Flotte bøker og jeg tenker det blir å gå til anskaffelse av samleutgaven.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette må jeg sjekke opp, merkelig, men det stemmer vel når bokhandelen sier det:-( Tror jeg venter til den kommer på biblioteket jeg da, for siste-boka MÅ jeg lese:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da har jeg lest siste bok. Litt vemodig at historien nå er slutt. Jeg synes siste bok var god og stod i stil med de foregående. Artig var det også at Risa lot hovedpersonen fotograf Søren sin interesse for tekniske ting vedvare inn i alderdommen og opp i vår tid. Slik ble han en eldre mann slik alle drømmer om å være det når den livsfasen kommer. Kanskje litt urealistisk, men veldig sjarmerende. Den siste boka gjorde at kvartettens hovedperson virkelig "satte seg" hos meg og jeg liker han enda bedre enn etter tredje bok. Må nok lese alle bøkene på nytt en gang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliAmanda AAgnete M. HafskjoldHanneEster SKirsten LundReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenPirelliSynnøve H HoelKorianderNinaChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtothea