Jeg har et aldri så lite spørsmål:

Jeg har sett sesong av Game of Thrones, og lurer på om det da går "greit" å begynne rett på A Clash of Kings, eller om det lønner seg å lese A Game of Thrones også? Vet jo at det erfaringsmessig er store forskjeller mellom filmatisering og bøkene....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det er noen karakterer fra Game of Thrones som ble helt utelatt fra tv-serien - noen av disse dukker opp igjen i A Clash of Kings, så det kan kanskje bli litt forvirrende om man bare har tv-utgaven av første boka bak seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ah, det var noe sånt jeg var redd for ja...hmm...da får jeg se litt an hva jeg gjør...:) Takk for svar..:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg såg TV-serien først og har nettopp lest A Game of Thrones, og er halvvegs gjennom bok to. Sjølv om det sikkert kjennest litt annleis for dei som leste bøkene før TV-serien, så må eg seie at eg er overraska over kor tru til bøkene dei faktisk har vore.

Det er for det meste detaljar du går glipp av om du ikkje les første boka, og så har dei gjort ein del endringar med storyen til Jon Snow (små endringar, som ikkje er sentrale og som var naturlege å gjere).

Og så er det sjølvsagt meir direwolfaction i boka.

Men alt i alt, så går det heilt fint å starte rett på A Clash of Kings.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-Lise