Jeg vil jo gjerne at det skal bli laget bøker, så jeg skal ikke argumentere for det motsatte. Men vi vil jo gjerne at bibliotekene skal bestå også, så jeg får heller være en av dem som bidrar til det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er ganske ny bruker av biblioteket selv og er strålende fornøyd så langt. De skaffet bøker jeg ikke fant andre steder (gammel oversettelse av "Don Quijote" og "Pickwick klubbens efterlatte papirer") Jeg savner imidlertid å kunne lage eselører og sette mitt personlige preg (les: teflekker, geitost osv) på lånebøkene, så for meg blir det altså "Ja takk, begge deler!"

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

BenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda A