Jeg ser poenget ditt. Alle har ikke råd til å kjøpe dyre bøker, men jeg mener det er viktig at de som har råd og lyst faktisk kjøper dem. Nora Hansen spør hva som er vitsen med å kjøpe bøker. For meg koker dette ned til et enkelt spørsmål om tilbud og etterspørsel. Dersom ingen kjøper bøker, blir det heller ikke laget noen.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg vil jo gjerne at det skal bli laget bøker, så jeg skal ikke argumentere for det motsatte. Men vi vil jo gjerne at bibliotekene skal bestå også, så jeg får heller være en av dem som bidrar til det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er ganske ny bruker av biblioteket selv og er strålende fornøyd så langt. De skaffet bøker jeg ikke fant andre steder (gammel oversettelse av "Don Quijote" og "Pickwick klubbens efterlatte papirer") Jeg savner imidlertid å kunne lage eselører og sette mitt personlige preg (les: teflekker, geitost osv) på lånebøkene, så for meg blir det altså "Ja takk, begge deler!"

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vi har bibliotek for de som ikke har råd til selv å kjøpe de bøkene de ønsker å lese. Jeg tjener greit nok, men har verken råd eller plass til alle bøkene jeg leser så det må nødvendigvis bli å veksle mellom kjøp og lån. Men skulle alle kun låne på biblioteket så ville det nok blitt vanskelig for forfattere å overleve. Og for noen av oss så er det en spesiell god følelse å ha "egne" bøker i hyllene våre!:-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

BenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda A