Hvilken retning innen lavkarbo planlegger du å følge? Det er stor forskjell på Fedon og Skaldemann for å si det sånt. Tror det pleier å være en del oppskrifter i bøkene som omhandler de forskjellige retningene, og det er nok en grei plass å starte. Eventuelt så kan du jo sjekke ut forum som er dedikert til lavkarbo for oppskrifter og andre tips.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har ingen konkret retning jeg tenker å følge, jeg leter bare etter en kokebok med retter som lages av tilgjengelige ingredienser. Har prøvd lavkarbo-forum, men jeg føler at jeg ikke helt snakker samme språk som de som er "frelst".

Skal sette meg inn i retninger og se om det gjør det litt mer oversiktlig - takk skal du ha!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTuridmajaEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken Røil