Ja, det elsker jeg også. Men - når man har lest den en gang, så vet man jo innholdet, starten, slutten, alt. men hvis det er en favorittbok, kjøper jeg den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Noen av oss har så dårlig hukommelse at vi MÅ lese bøker flere ganger ;)

Men, altså, spøk til side: Jeg er enig med TLB her, dessuten leser jeg de aller fleste bøker jeg liker mer enn en gang. I tillegg er det fint å ha en haug med bøker man ikke har lest ennå stående klar. Klart man kunne hatt seg en liste med ting man har tenkt å lese og så lånt på biblioteket i stedet, men sånn er ikke jeg skrudd sammen - når jeg vil lese en bok vil jeg lese den NÅ, ikke i morgen når jeg kommer meg på biblioteket og i hvert fall ikke om tre måneder når det er min tur på ventelista. Og så er det greit å kunne legge fra seg en bok midt i uten å tenke på at hvis man ikke leser den ferdig nå må den leveres og så få man kanskje ikke lest den. Jeg leser som regel mer enn en bok om gangen, så det siste er viktig for meg.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJenny