Ser du ikke har fått noe svar ennå. Jeg vet ikke hva du har forsøkt, og du ber om detaljert forklaring, så bær over med meg.

Det første du i hvert fall gjør er å sjekke om boken allerede er registrert for å være helt sikker. Siden boken er ny, har den et ISBN-nummer som du skriver inn i feltet øverst til høyre finn en bok. Klikk SØK.

Hvis du da får beskjed om at ISBN-nummeret er riktig, men vi har ingen utgave, du kan legge den inn selv. Noe i den duren, har ikke helt ordlyden foran meg, så er neste skritt å legge boken manuelt inn selv.

  1. Klikk på Finn bøker mellom Din side og Diskusjoner i det gråe feltet tvers over skjermen. Du ba om teskjesvar, så da gir jeg deg det.

  2. På høyre side av skjermen står det nederst Legg til og under der legg til ny utgave. Den siste klikker du på.

  3. Her fyller du inn fortløpende tittelen på boka, forfatteren, forlaget osv. Og så lagrer du disse opplysningene.

  4. Du har nå lagt inn din utgave av boken. Dessverre uten omslagsbildet. Men det går det an å gjøre noe med i etterkant.

  5. Når du markerer boken som "har lest" eller "skal lese", osv. så vil du finne den igjen i hylla "usortert" på profilsiden din.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Hvordan kan man legge inn omslagsbilde? Ta et foto av boka og laste inn?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke digitalkamera, Bente, så jeg har brukt skanneren på kopimaskinen min.

Du kan jo prøve deg frem litt med å ta bilde og redigere. Omslagsbildene kan slettes hvis de ikke blir bra nok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og dette er SÅ bra!!
Jeg har en del danske og nederlandske bøker som (ikke så rart kanskje) ikke dukker opp ved 'vanlig' søk. Men nå kan jeg legge dem inn selv!
HURRA!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hyggelig å kunne hjelpe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJenny