Denne boken plukket jeg tilfeldig ut på biblioteket og den ble en gedigen overraskelse. Hadde aldri hørt om forfatteren før, og etter å ha lest boken stiller jeg et stort spørsmålstegn ved hvorfor. Boken tok meg med storm, og seilet opp som en av mine favoritter. Åpnet den og greide ikke legge den ifra meg. Persongalleriet- og miljøskildringene er vakre og sterke, og historien er så godt skildret at jeg har problem med å forstå at den er oppdiktet. Ja denne boken elsket jeg, og jeg kan ikke annet enn å gi den en 6´er! En sterk historie om forholdet mellom en mor og hennes homofile sønn, om identitet, om å ta sjangser, om å følge sine drømmer og ikke minst om å tørre å stå for og kjempe for det en tror på. Jeg tror aldri jeg kommer til å bli kvitt denne boken. Den ålte seg under huden på meg og bet seg fast.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Er så enig med deg; en utrolig fin bok! Og hurra, på lørdag fikk forfatteren Amandapriser i fleng for filmen 'Som du ser meg', - der han både har skrevet manus og hatt regi! Og i boka ser du tydelig elementer som viser at Haugerud er over middels interessert i film/filmteknikk/foto/bilder/det visuelle. Hvordan han klarer å sette seg inn i en middelaldrende kvinnes og mors psyke og sjelsliv så godt er meg en gåte, og et mesterstykke. Jeg vaklet mellom å gi boka 5 eller 6...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boken ble en favoritt for meg også! Jeg satt litt med den samme følelsen som når jeg leser Carl Frode Tiller, følelsen av å komme ordentlig innunder huden på hovedpersonen og de gode beskrivelsene av mennesketyper og det psykologiske spillet mellom dem. Veldig bra!

Godt sagt! (3) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Det du skriver gjør meg veldig nysgjerrig på boka. Denne må jeg få med meg. Har heller aldri hørt om denne forfatteren før. Noen ganger snubler en over for seg ukjente perler, og det er en like stor rikdom hver gang. Takk for tipset.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er litt nysgjerrig på om du har lest boken, og på om den falt i smak :) Godt nytt leseår!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste boka som følge av gode anmeldelser, og litt av nysgjerrighet som bibliotekar. Å utøve egenterapi ved å katalogisere bøker er jo originalt...For meg er dette en bok om kommnikasjon og gryende selvinnsikt. Ærlig og ufordragelig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

God sagt! Helt enig. En av mine favoritter også :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, sant!? :O) Har du lest noen av de andre av bøkene hans også? Etter det jeg har forstått har han skrevet to til :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke klart å få fatt på de to andre bøkene hans - får prøve biblioteket. De må helt klart leses! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De har de ihvertfall på mitt lille lokale bibliotek, så det er nok håp for at du får tak i dem også :O)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken