Synes faktisk Harry Potterbøkene blir bedre utover, så langt. Leser dem sammen med min datter. Har alltid synes fantasy er litt for skrudd og virkelighetsfjernt. Tar meg i å synes denne boka har fått høyere aktualitet for meg etter grusomhetene i sommer. Samholdet i kampen mot det onde, og de ulike kreftene i og utenfor oss. Mye spennende stoff her som vi ikke får i filmene, som Herminse kamp for husnissene. Godt i gang med Føniksordenen nå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Denne er definitivt min favoritt i bokserien, rett og slett på grunn av at tematikken her blir så alvorlig og tung i motsetning til de tre litt "lettere" foregående bøkene. Bare det at en av de "gode" blir brutalt drept i denne boka, gjør temaet mer "voksent" til tross for at det fremdeles er en barnebok. Jeg har respekt for forfattere som kan ta opp døden på en så seriøs måte i barnelitteratur.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23