Jeg syns hele parallellhistorien kunne vært utelatt. Hvorfor ikke bare ha en fortelling fra Elenis tid og avslutte med at Sofia dro til England. Punktum, ferdig. Så hadde vi hvertfall sluppet Ed, og Alexis. Da kunne man konsentrert seg om å overse at det stortsett bare er Maria som har flere sider ved sin personlighet i boka, noe som får meg til å lure på hvorfor det er skrevet så mye om resten.

Ja, jeg sammenligner det med et eventyr, boka har et ganske likt persongalleri, med gode og onde, bare at Per og Pål får sjelden like mye oppmerksomhet i eventyrene som Anna gjør i boka,og mye av oppmerksomheten er jo for å forklare parallellhistorien. Hjertesukk.

Jeg likte boka best fra da Maria havnet på Spinaloga.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har i alle fall fått veldig lyst til å besøke Spinalonga :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTuridmajaEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken Røil