Anbefalinger fra andre, baksidetekst som forteller meg at dette er en historie om noe som interesserer meg eller rett og slett ny bok av en favorittforfatter:)

For å ta et eksempel på hvorfor jeg kjøpte en bok jeg ikke hadde hørt om før; I fjor var jeg en tur i Oslo og var som alltid innom Outland. I min saumfaring av nyhetshyllene dukket det frem en bok om de gamle egyptiske gudene løs i den moderne verden. Den var skrevet av Rick Riordan mest kjent for Percy Jackson-serien. Hadde hørt om sistnevnte, men ikke om hvem forfatteren var.

Boken ble behørig innkjøpt og jeg ble ikke skuffet, fascinerende historie og Riordan viser god kjennskap til de gamle egyptiske gudenes gjøren og laden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hva er Outland?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Outland er en kjede med butikker som spesialiserer seg på science fiction og fantasy bøker, tegneserier, dvd'er, brettspill, pc-spill, miniatyrfigurer m.m. :)

Outland

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Outland er en butikk som selger bøker, brettspill, spillkort, action-figurer og div, innenfor sjangere som fantasy og sci- fi.

http://www.outland.no/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Gro-Anita RoenIngunn SHarald KIvar SandTanteMamieKikkan HaugenGodemineFindusJulie StensethMorten MüllerDemeterSiljeDolly DuckNicolai Alexander StyveBjørg L.GroVannflaskeTine SundalKirsten LundEllen E. MartolVibekeLabbelineAnneWangStig TmgeTine VictoriaIngunnJNinaStian AxdalBenedikteJohn LarsenDagfinn JakobsenTorill RevheimRisRosOgKlagingsiljehusmorSolveigNorahAkima MontgomeryHeidi HoltanAgnete M. Hafskjold