noen som vet? generellt sett er vel det et svært dårlig betalt yrke med mindre en er jo nesbø eller gunner staalesen.....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 13 svar.

For å bli rik på å skrive må du nok ha en ide' som selger, skrive noe "folk flest" leser, og ha et godt forlag. Man blir ikke rik på å skrive for spesielt interesserte for å si det sånn. Vil du bli rik bør du vel helst skrive krim.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

vil ikke bli rik,bare kunne leve av å skrive:) men det er vanskelig og høytsvevende... har forstått det slik at krim er tingen ja:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Håper uansett det går bra for deg :-) Du får prøve, det verste som kan skje er at du får et nei :-) Lykke til!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror du skal pusle med dine skriverier uten å tenke framover og om du evt kan leve av dette eller ikke. Når du evt har et manus ferdig så tar du kontakt med forlagene for å se om du har noen sjanse. Ikke så lett for noen andre å svare på slike spørsmål. Tror det er veldig få som når de starter å skrive tenker på at dette skal bli et levebrød, de fleste har en jobb ved siden av, - og dersom det hele tar av så kan en heller si opp jobben sin:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

problemet er at eg ikke har tid til å jobbe, være mamma til en flokk små troll og i tilegg skrive bok...må skrive bok når de er i barnehagen og da bør eg også jobbe for å tjene penger ellers blir det nuddler og flatbrød her i huset... og du har så rett, eg pusler med skriverier, har virkelig ikke peiling her altså. eneste eg vet er at eg elsker å skrive:) men en kan ikke leve av å elske å skrive,en må betale rekininger også:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alt til sin tid tenker jeg da. Skriv ned tankene dine og jobb med dem på hobbybasis så kan det kanskje bli en bok senere. Alle har det travelt som småbarnsforeldre, men det roer seg etterhvert, og så plutselig så har man litt tid igjen til hobbyer:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Trur nok at den mest realistiske måten å leve av et forfatterskap er å få skrivestipend.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det fins hundrevis av forfattere i Norge, men bare et fåtall av disse kan leve av det alene. Som regel tar det tid å bygge opp et forfatterskap, de aller færreste har suksess fra første bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror man skal være en svært god forfatter, og over lang tid, for å kunne leve av å være forfatter. Det er mye jobb å skrive en bok, og dårlig timebetalt hvis man regner betalingen ut i timer. De aller fleste forfattere skriver ved siden av en eller annen jobb. Men hvis man kommer ut med en god bok hvert år, og man blir kjent, slik at bøkene selger godt, så kan man nok etterhvert leve av det. Men dette hører nok til det mer sjeldne er jeg redd.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

og eg tviler sterkt på om eg er så flink... drømmen er når minstemann begynner i barnehage å ha dette til jobb fulltid...vi kommer til å bli blakk:) hihi;)

hvor søker en stipend????

Godt sagt! (0) Varsle Svar

eg har lyst til å selge huset, flytte på hytten høyt oppe på fjellet med mann og barn.... forsvinne fra dette travle maset og jaget. sitte der sammen med min mann (han har også bok drømmer) og skrive bok sammen! totalt urealistisk og helt fjernt. vi hadde ikke hatt mye å leve av da nei.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva hvis du jobbet i 80 prosent stilling, slik at du hadde fri en gang i uken, pluss at du satte av en halv time hver kveld når barna var i seng? Du kunne feks gi deg selv et år og se om du klarte å komme igang på denne tiden. Kanskje kunne mannen din også gjøre tilsvarende. Da måtte dere leve rimeligere, men ville få tid til skrivedrømmen deres.

Tenk ikke på at du skal tjenes så mye på det, tenkt bare på det som å tillate deg å gjøre noe av drømmen din.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

må bare få si at eg ønsker ikke å bli rik, men muligheten til å ha skrivingen som jobb. må nok kombinere skriving med en redusert stilling...vanskelig dette:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalKaren RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNina