Hva handler boken om? Rachel har akkurat flyttet hjemmefra, nå skal hun begynne på videregående og nyte friheten i hybelen. Det er så befriende å få være voksen, slippe unna maset og kranglingen med mor og far. Eller er det egentlig det?

Mine tanker om boken? Da jeg åpnet opp Fallteknikk av Inga H. Sætre og leste de første sidene var jeg veldig i tvil. Det virket ikke helt som historien for meg, det var omtrent ingen tekst på de første sidene så jeg lurte litt på hvordan jeg skulle komme inn i handlingen. Et par minutter etterpå tok historien en vending og jeg var totalt oppslukt . Fortellingen handler rett og slett om livet som ungdom og historien er realistisk, det er noe her som alle og enhver kan nikke gjenkjennende til. Jeg lo godt flere ganger underveis for denne tegneserieromanen er morsom samtidig som den er litt alvorlig. Denne kan jeg trygt anbefale videre.

Boken er skrevet for ungdom men jeg tror den fint kan leses av alle som har vært unge engang. Hvis du ikke har lest tegneserieromaner tidligere så anbefales det, det er en behagelig avveksling fra den tradisjonelle romanen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ConnieAlice NordliStig THarald KNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibeke