Du er rask! Selv har jeg ikke lest Catcher in the rye enda så vet ikke om sammenligningen har noe for seg, men tror deg når du sier den ikke har det. Jeg tror forfatteren var inspirert av den, om ikke annet. Min utgave er helt spygrønn. Ganske anonym forside, umulig å gjette seg fram til hva som er inni.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Catcher in the rye nevnes jo flere ganger i boken, vet ikke om det er der de har hentet idéen. Ellers er de jo av samme alder og kjønn. Det er lenge siden jeg leste Citr, men jeg kan ikke huske at den gjorde spesielt inntrykk på meg. Klart, det er jo greit å ha lest en bok som stadig refereres til. Når det gjelder Salinger tror jeg faktisk jeg hadde mer glede av Franny & Zooey som jeg leste etter Catcher in the rye.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaHilde H HelsethCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiMathildeRonnyKjell F Tislevoll