Den glorete forsiden skriker "selvhjelpslitteratur", men ikke la deg lure. Dette er tvert imot en finurlig populærvitenskaplig bok med forankring i psykologi. Aha-opplevelsene dukket opp i nesten hvert kapittel, og jeg fikk en langt bedre forståelse for hvordan vi tenker om oss selv og fremtiden.

Gjennom anekdoter og interessante studier forklarer Gilbert hvorfor vi rasjonaliserer ulykkelige utfall, hva som er årsaken til at vi er håpløse når det kommer til å spå om fremtiden og på hvilke måter vi gang på gang velger feil i et forsøk på å finne "lykken".

Stumbling on Happniess er minst like god som Quirkology og den røde tråden er svært lett å følge. Om du liker Wisemans eller Gladwells stil vil du sannsynligvis elske denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryTove Obrestad WøienLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethCaroline Ekornes JohannessenDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81Kirsten LundHeidi HoltanAnn ChristinTralteBjørn SturødReadninggirl30Anniken RøilbeaverkriekVannflaskeNeraPer Åge SerigstadIngeborg GKjerstiKjersti S