Jeg elsker bøker, og jeg leser jo nettopp for å få "leve flere liv", men jeg tror nok ikke at en bokopplevelse er det samme som å oppleve ting i virkeligheten. For eksempel hadde jeg jo lest masse bøker om kvinner som var gravide, fødte barn, ble mødre osv før jeg selv fikk barn, men disse bøkene kan umulig ha utvidet/utviklet min horisont, sjel og ånd like mye som å oppleve det selv. En av mine yndlingsbøker som ungdom handlet om en utvekslingsstudent i USA, det stimulerte reiselysten, men den faktiske opplevelsen av selv å reise ut og bo alene i et fremmed land utviklet meg nok mer enn boka kunne gjøre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Selvsagt er egen opplevelse mer innholdsrik og "livsforandrende" enn den man får fra en bok, men det er fortsatt umulig å selv gjennomleve like mange ting som man rekker å lese seg gjennom.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh Vigre