Før jeg i det hele tatt åpna diskusjonen for å se hva du hadde svart så bare poppa Harry Potter opp i hode mitt. Jeg har akkurat lest opp igjen bok seks og sju, og underveis så tenkte jeg på akkurat dette. Jeg trur jeg ville gitt alt hadde jeg fått muligheten til å oppleve Harry Potter for første gang en gang til!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Harry Potter er en god kandidat for meg også, men jeg holder på med Patrick O'Brians Aubrey/Maturin-serie for tiden (leser serien for 7. gang) og har faktisk sittet og tenkt at jeg skulle ønske jeg kunne lese den for første gang om igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh Vigre