Librarything har laget en liste over bøkene som finnes i rommet, det vil si i det lille biblioteket på den internasjonale romstasjonen. Fantastisk at astronautene faktisk har fått med seg noen bøker opp der! Og hva slapper de av med etter arbeidsdagen? Science fiction selvfølgelig :D Men ikke baare. De har blant annet Krig og fred der også.

http://www.librarything.com/profile/IntlSpaceStation

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Kult at det var så mye space opera science fiction der! :) Lois McMaster Bujolds bøker om Miles Vorkosigan er alltid artig lesning og sammen med ymse bøker om filosofi og en dæsj Asimov hadde jeg nok storkost meg der:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bra de har noe å lese på:-) Tror du Kindle virker i verdensrommet? :-) Hadde jeg vært astronaut hadde jeg tatt med meg en stappfull Kindle opp der oppe, er vel begrensa hva man kan finne på i verdensrommet=P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Off topic, men jeg så noe morsomt i dag: På Norli i Sandvika storsenter hadde de en hylle som het noe slikt som "Våre venner de utenomjordiske". :) Von Däniken og slikt var representert. Det synes jeg var sjarmerende. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaHilde H HelsethCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiMathildeRonnyKjell F Tislevoll