Kjøpte, leste og hygget meg med boka da den kom ut. Nå var den forsvunnet fra boksamlingen, antagelig etter flytting eller det siste av mange utlån. Leste Tove Nilsen "Nede i himmelen" for noen uker siden. Fant ut at vi også må ha "Seierherrene" i boksamlingen. Etter et hyggelig, men noe kostbart besøk i mitt favorittantikvariat, er den igjen på plass.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg gikk og skulte på denne lenge, i min svigermors bokylle, likte ikke tittelen og omslaget og ble dermed usedvanlig skeptisk. Så fikk jeg den på lydbok (fordi jeg glemte å avbestille i lydbokklubben!) og bestemte meg for å gi den en sjanse til. Og DET er jeg glad for! Fantastisk opplevelse for meg som er oppvokst i et lite havgap nordpå. Synes egentlig Tom Egelands "Fedrenes løgner" rusler litt i samme gata?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leste også denne boken for mange år siden, og satt mer enn en gang og smilte over ting Jacobsen skrev om. Blant annet gymtimene med bøylehest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ConnieAlice NordliStig THarald KNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibeke