Synes ikke denne holdt den samme høye standarden som jeg er vant til fra Karin Fossum. Historiene sprikte. Tidligere bøker jeg har lest av henne har hengt organisk sammen, selv når flere historier har blitt fortalt parallelt i boka, slik synes jeg ikke det var i denne.

Ellers reagerte jeg på at etterforskerne plutselig måtte lese seg opp på pedofili. At de frisket opp kunnskapene sine hadde jo vært naturlig, men i her virket det som de startet fra scratch og nærmest ikke kunne noe om det fra før. Ikke helt troverdig.

Den var helt grei, men faller igjennom for eksempel sammenlignet med Elskede Poona.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein