Noen torturerer ofrene sine, nøye utvalgte personer med sterke fobier, ved å utsette de for det de frykter aller aller mest før han tar livet av de.

Penger har aldri vært et problem for Simon Childs, følelsen han kaller den blinde rotta derimot….det eneste som får has på den er diverse rusmidler og The Fear Game….

Jonathan Nasaw har skrevet en spennende, uforutsigbar thriller/spenningsroman. Den er bare på engelsk, men den er grei å lese for det. Boken er delt inn i 12 større kapitler(13 med epilogen), hver med flere underkapitler, disse underkapitlene er forholdsvis korte og forteller historien fra både gjerningsmannens, ofrenes og etterforskernes synsvinkel. De korte kapitlene driver historien fremover og gjør boka mer intens. Måten Nasaw beskriver menneskene, gjerningene og ikke minst hovedpersonen og dennes ugjerninger er troverdige, det er lett å se det for seg (selv om dette ikke alltid er like behagelig).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Emil ChristiansenPiippokattaGunillaHarald AndersenIngeborgSynnøve H HoelGroLisbeth Marie UvaagHarald KHeidiKirsten LundOdd HebækDemeterHilde VrangsagenAmanda ABertyCarine OlsrødAlice NordliTheaAnniken RøilRandiLailaReadninggirl30LilleviTuridmajaTanteMamieTone HRolf IngemundsenVannflaskeHanne Kvernmo RyeEster SElin FjellheimToveTove AlmaReidun SvensliAgnete M. HafskjoldHanneReidun GranberggretemorAud Merete Rambøl