Jeg begynte på denne boken for over et halvt år siden, og da fenget den overhodet ikke. Den har derfor ligget urørt helt til jeg nå har gitt den en ny sjanse. Heller ikke nå er jeg overbevist. For meg gjenstår det å lese om lag en tredjedel av boken, og det skal en sterk avslutning til før jeg blir overbegeistret. Personene og miljøene blir alt for karikerte, men historien går i alle fall lett og ledig sin gang; det skal han ha!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg begynte også på denne for et halvt års tid siden, veldig innstilt på å finne ut at ikke bare etablerte travere kunne skrive krim. Har ikke klart å lese ferdig enda, så jeg får kanskje ta den med på høstferie og gjøre et nytt forsøk. Eller kanskje ikke. Får se. Det er i det hele tatt noen nye krimforfattere som kommer opp, som går litt vel mye i etablerte spor.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

ToveHarald KKirsten LundVannflaskeBeathe SolbergHeidiReadninggirl30TanteMamieCathrine PedersenINA TORNESTine SundalGodemineLilleviDinaSigrid NygaardHeidiElisabeth SveeStig TMarit HåverstadMorten MüllerJan-Olav SelforsPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonIngunnJSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete Gjessing