Bra språk, likte boka, men forventet ikke det jeg fikk... trodde jeg hadde lånt en mer feelgood-roman...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 21 svar.

Er du ute etter "feel-good" bøker er definitivt ikke Siri Hustvedt din forfatter! Hun er dyp, reflektert og krever en god del av leseren. Men så får du i gjengjeld tilbake i lange baner!

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Det er noe med forventninger og hvor du er sjøl når du går inn i en ny bok...:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så det lønner seg å lese feel-bad-bøker?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her prøver vi å være seriøse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå ble jeg litt usikker - hva mente du egentlig?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror muligens du og jeg lever i to forskjellige sfærer, og nå ser jeg meg ferdig med denne diskusjonen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var ikke meningen å lage noen diskusjon, jeg må virkelig beklage hvis du ble fornærmet på noen måte! Ser at jeg burde lagt inn et smil i teksten i kommentaren, for det er en sånn typisk replikk som i virkeligheten ville ledsages av et bredt smil fra min side... Det var bare en helt spontan kommentar, egentlig, når jeg leste din, kom ordet "feel-bad" som en naturlig motpol. Jeg synes det er moro å leke med ord, og jeg har filosofert over muntre eller "koselige" bøker kontra de mer melankolske eller alvorlige i det siste. Selv leste jeg mye mer dystre saker da jeg var i tjueåra, mens jeg nå heller mer mot det lyse og optimistiske. Kanskje fordi jeg trenger oppmuntringen det gir, og troen på at det går bra? Jaja, ut på viddene igjen, men jeg liker meg der, og det var i denne retningen kommentaren min pekte, skjønner du.... Kanskje jeg skal lage en egen tråd om det egentlig. Beklager igjen om du følte deg støtt, det var slett ikke meningen.

Men når du skrev "Her prøver vi å være seriøse", var JEG usikker på om det var en spøk, eller om du mente på nettstedet eller i denne tråden. Nå var vel ikke det noen spøk, så da håper jeg du mente bare tråden.... I alle fall om det er seriøst i betydningen ikke-spøkefull. Jeg er også en bruker av nettstedet, og kommer nok til å fortsette med å putte inn litt tøys og tull her... Men jeg skjønner jo at ikke alle liker det samme, eller har samme sans for humor, håper bare det er rom for alle sorter her :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg har også humoristisk sans så det holder, men når jeg skriver et, for meg, meningsfylt innlegg (Siri Hustvedt er en av mine favorittforfattere sammen med sin mann Paul Auster) om at Siri Hustvedts bøker så langt ifra er noen feel-good bøker, så forventer jeg ikke et fjollete svar. Jeg kan med det samme anbefale "Hundreåringen som klev ut gjennom fønsteret og försvann" bare for å vise at jeg setter stor pris på humor når det er på tapetet!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg gjentar: "Men jeg skjønner jo at ikke alle liker det samme, eller har samme sans for humor, håper bare det er rom for alle sorter her :)" Altså: Jeg mener bare at vi tydeligvis har ulik sans for humor. Det er jo ikke så ualminnelig at folk har det?

Ellers synes jeg ikke at svaret mitt var fjollete, heller, men det er jo igjen bare et bevis på at folk oppfatter ting forskjellig. Jeg syntes bare det var litt morsomt, men også med en seriøs undring i. Jeg lagde et eget innlegg som kanskje forklarer temaet videre, en slags utdypning av feel-bad-kommentaren min om du vil. Har som sagt tenkt på temaet en stund.

Huff, dette synes jeg ble rent utrivelig...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg tror kanskje det bare var et par jenter som ikke hadde lyst til å være så seriøse i disse juletider. "No offense," er jeg helt sikker på.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Litt uheldige tror jeg....

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Godt uttrykk! Jeg liker feel-bad bøker:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva er det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vet ikke, men hvis det ikke skal være "feel-good", er det da "feel-bad"? Eller kanskje "feel-nothing"?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er da utrolig mange andre "feel"-inger det også kan være, som jeg nå ikke klarer å plassere et engelsk ord på, - "feel-understanding" f.eks. Det er jo også svært mange gode bøker som ikke hovedsakelig basserer seg på "feel"-inger;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er sant. Det ble kanskje litt snevre kategorier! :) Feel sad må i alle fall være en kategori, av typen tåretrillere...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

jeg har også akkurat lest denne boken. Var så spent på å lese noe av Siri Hustvedt, men den traff meg ikke helt heller,har hørt at den forrige boken hennes er mye bedre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da skal jeg prøve den...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har boka på hylla og den ligger høyt opp på liste over bøker jeg skal lese. Venter meg ingen "feelgood-roman"! Siri H. er gift med Paul Auster, også det en meget bra forfatter, og jeg regner med (og håper) at det er en viss konkurranse på hjemmebane om hvem som er den beste forfatteren av dem!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skal prøve den jeg også:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Amanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnie