Jeg har aldri lest en seriebok før å kunne tenke meg og prøve det ut.

Kan noen anbefale noen serier?

Er det i det hele tatt mulig å lese en serie som ikke handler om kvinneundertrykkelse. Det blir jeg bare deprimert av...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

En litt kortere serie er jo Stieg Larssons bøker, Menn som hater kvinner, Jenta som lekte med ilden, og til sist Luftslottet som sprengtes. Kan absolutt anbefale denne serien! Vanskelig å legge fra seg bøkene når man først har begynt. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ildfuglen av hanna sandvik(avsluttet 11 stk fra 1600-tallet)gabriels hus av bente sandberg(kommet til bok 11 1900-tallet)fossefall av jorunn johansen (kommet til bok 33 1800-tallet)de svarte ridderne av margit sandemo(avsluttet 12 bøker nåtidsserie)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alt av Bente pedersen , spesielt Raja. Havets datter av Trine Angelsen og Novemberbarn av Yvonne Fjeld. Dette er "sluke" bøker. Man får dem i postkassa, og resten av dagen forsvinner i boken. Så kan man glede seg til neste bok om noen uker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg har også lest serien om Raja, og anbefaler den virkelig. :)

Sagaen om isfolket har eg faktisk ikkje lest, kanskje eg burde det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sagaen om Isfolket av Sandemo er noe av det beste jeg har lest. De andre seriene hennes er også greie. Akkurat nå holder jeg på med Østenfor sol som jeg synes fenger ganske bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ser du liker fantasy, da vil jeg anbefale Dresden Files av Jim Butcher, litt over ti bøker så langt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er masse forskjellig ute og går der også, alt fra bonderomantikk, serier fra vikingtiden,serier med overnaturlige innslag, serier fra "nåtiden" osv. Kommer litt an på hva du liker å lese om. Jeg er ikke helt sikker på hva du legger i kvinenundertrykkelse.. Mange av seriene er jo skrevet i en tid hvor damer ikke var spesielt mye verdt i forhold til mannen, men ofte handler seriene om sterke kvinneskikkelser som ofte oppnår mye i livet sitt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

RavnEster SStig TMalinn HjortlandAud- HelenHeidi BTheaTuridmajaBente L.RufsetufsamgeTor Arne MyklebustSilje-Vera Wiik ValeRolf IngemundsenTherese HolmMarianneNsveinTheresesiljehusmorTor Arne DahlKirsten LundCecilie69Ingunn SNtotheaCathrine PedersenWenche VargasAkima MontgomeryBjørg Marit TinholtReidun SvensliAnn ChristinBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalinG LNikka