Det ser ikke ut som om det er mulig pr idag. Jeg har sjekka så godt jeg kan.

Selv mottok jeg to meldinger idag fra en Sandra Doo som ba meg kontakte vedkommende på en hotmailadresse.

Ble mistenkelig med en gang. Googla email-adressen og fant at vedkommende sannsynligvis er fra USA og hadde besøkt andre fora med omtrent samme ordlyden.

Kanskje det er flere her inne som har fått melding i fra denne personen?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Jeg googlet også litt og finner det er en Sandra Doo både på Facebook og Twitter

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, og jeg fant hotmail-adressen hennes inne på et lugubert asiatisk nettsted. Skygga fort ut derfra for å si det sånn. Det var da jeg skjønte at hun ikke hadde rent mel i posen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har slettet Sandra Doo's konto. Bra du sa fra om dette!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ja, eg fekk melding, og eg meldte straks frå til dei som er så vennlege å drive denne nettstaden.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er bra, Kjell. Jeg tror ikke denne nettsiden her er den som har de mest lettlurte brukerne for å si det sånn.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Då er det vel kanskje mogeleg at vedkommande blir sletta? Eg var ikkje primært ute etter meldingar frå "beautiful, young girls" då eg registrerte meg her :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Var det det vedkommende skrev til deg, "beautiful, young girl"? I meldingen til meg ble det uttrykt ønske om mitt vennskap.
Jeg har også meldt fra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, ho er visst ung og pen, i følgje seg sjølv :) I tillegg hadde visst denne personen sett profilen min på my space, men denne profilen har ikkje eg kjennskap til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg har også fått en privat melding fra henne (om det er en hun). Har ikke svart. Ble usikker/skeptisk siden hun ikke ga noen opplysninger om seg selv, bare ba om info om meg.

Flott at du informerer om dette Gretemor! Vi bør kanskje være mer obs og informere hverandre når noe uvanlig dukker opp.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det virket veldig mistenkelig. Profilen var opprettet 10 minutter før jeg fikk meldingen, og det første jeg tenkte var at det var noen som var ute etter lettlurte gamle damer, noe verken du eller jeg er :-)

Muligens er det spampost de er ute etter å spre. Ikke vet jeg og ikke har jeg tenkt å finne det ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er ho eg har fått meldig av og. Men går det kanskje an å rapportere spam-brukarar? Er ikkje så veldig interessert i å bli drukna i søppel-post...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fikk en mistanke om at du også hadde fått melding fra vedkommende. André kan sikkert stenge profilen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke mottatt melding fra denne men etter en del bokbytter inne her så har det blitt en del meldinger og det gjør det vanskelig å finne igjen meldinger som feks inneholder adresser du har fått tidligere og trenger igjen. Det blir rett og slett litt rotete at man ikke kan slette unna litt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørn SturødVibekeKirsten LundStig TTor Arne DahlVidar RingstrømLailaNicolai Alexander StyveJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadKjersti SAud- HelenMads Leonard HolvikTine SundalGladleserCecilieG LMaikenMarenHilde H HelsethMorten MüllerBjørg Marit TinholtPiippokattaSvein Erik Francke-EnersenHarald KHilde VrangsagenqweeksilberFarfalleBerit B LieBenedikteAnniken RøilMarianne NordeideIngvild STorill RevheimGunillaLeseaaseSynnøve H HoelJakob SæthreIreneleser