Da jeg var kommet mot slutten av boka kunne jeg ikke skjønne hvordan hun ville avslutte den. Avslutningen var som resten av boka, mesterlig. Og ganske creepy. Slutten er ganske åpen, mer kan jeg vel ikke si om det.

I boka følger vi medlemmer (og eksmedlemmer) av Gods Gardeners i tiden før og etter The Waterless Flood. Handlingen ser ut til å foregå i fremtidens USA, i alle fall blir stater i USA nevnt. Hvor langt inne i fremtiden vi befinner oss lar Atwood stå åpent. Det som leder opp til katastrofen og beskrivelsen av samfunnet høres dessverre ikke så usannsynlig ut.

Språket er nydelig, og til tross for at boka handler om menneskenes undergang, er den også humoristisk til tider. Anbefales!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeThea