Jeg har lest de ulike anbefalingene her om boken, og nå lurer jeg på en ting: Går det fint å lese BARE Saras historie, og droppe kapitlene fra nåtiden? Jeg mener, kan den leses uavhengig av Julies fortelling?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Har akkurat lest boken og likte den. Jeg "hvilte" litt i nåtidskapitlene da det som skjer under krigen er så hjerteskjærende grusomt, men absolutt den mest interessante del av boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er (nesten) umulig å trekke ut Saras historie i boken.Hvis du øsker å lese bare den delen fra 2.verdenskrig vil jeg heller anbefale deg å lese bøker som omhandler dette temaet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Siden sist jeg skrev innlegget mitt har jeg fått sett filmen (uten å lese boken) så nå har jeg jo fått med meg historien. Burde sikkert lest boken først men... Jeg likte filmen godt i alle fall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så bra. Jeg har ikke sett filmen, og kommer neppe til å gjøre det heller, for jeg liker best å lese bøkene hvor jeg lager min egen film

Godt sagt! (1) Varsle Svar

DET må vel bli vanskelig...? Da vil du iallfall få en helt annen opplevelse.
Jeg har skrevet på andre linker om boka, og jeg er veldig opptatt av den skyldfølelse mange franskmenn har - til og med idag - i forhold til hvordan de sviktet og angav sine egne under 2. verdenskrig. Dette holdes skjult - til og med idag.
Dette blir jo veldig aktuelt i forhold til Julies svigerfamilie.
Jeg fikk en sterk opplevelse da jeg søkte på nettet på stadion - Val... - der jødene satt fanget de første dagen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid Blytt TøsdalRolf IngemundsenPiippokattaMarie HolterEvaHanne Kvernmo RyeJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaReidun SvensliRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87ThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosa