Jeg fikk nettopp en mail fra Wangsmo Antikvariat i Trondheim med beskjed om at de gir bort ca 1000 bøker - kun en bærepose pr. kunde pr. dag. Gratisbøkene er fra alle kategorier, skjønnlitteratur, fag etc.

Ingen krav er forbundet med gratisbøkene - kun en oppfordring om å gi penger til sultkatastrofen i Afrika.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Vi var innom i dag og plukket med oss to bøker. En billedbok som heter Håkon Hestekar og en prosabok av Benny Andersen: "Tykke-Olsen m.fl." (2. opplag av førsteutgaven på dansk ser det ut for).

Vi betalte behørig inn ett bidrag til formålet, selvsagt. Bøkene hadde nok strengt tatt blitt billigere dersom vi hadde kjøpt dem på normal måte, men det er jo ikke poenget :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

At vi kan bidra med pengestoette til hungerskatastrofen og i tillegg plukke med oss opptil en baerepose med lesestoff - kan ikke kalles noe annet enn en saers givende byttehandel. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for tips! Kan jeg spørre deg hvor lenge dette varer? Det finnes en liten mulighet for at jeg skal til Trondheim i neste uke, eller uken etter det, men da er jeg kanskje litt sent ute. Fint initiativ av antikvariatet forresten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

På Facebook oppgir de at "eventen" varer til 13. august, men det er mulig det er en litt tilfeldig valgt dato.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for opplysningen, om jeg er i Trondheim før den tid skal jeg gå inn å sjekke. Kommer vel kanskje til å ta en tur innom etter den 13. også, det er jo aldri feil å besøke et antikvariat.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Wangsmo Antikvariat gir bort mer enn 1000 bøker til støtte for hungersnøden i Afrika (barn er målgruppen). Bøkene er stilt ut i butikken og de etterfylles hver dag.
Derfor antar jeg at "gratisutdelingen" pågår til "de over tusen bøkene" tar slutt.
Og ikke glem støtten til det gode formålet!

Du kan ta en telefon til Wangsmo for nærmere informasjon.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da regner jeg vel med at neste uke, eller uken deretter blir for sent, men jeg må jo innom å se i alle fall. Fint initiativ er det uansett, og jeg har allerede gitt til det gode formålet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Surt å bo i Tromsø når man hører om sånt:/

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det er surt å bo i Sarpsborg også i sånne tilfeller. Men nå har jeg altså familie i Trondheim, og det har vært snakk om et besøk, nest og påfølgende uke har vært nevnt som tidspunkt, men ingenting er spikret. Det finnes en liten stime av håp:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda A