He-he, vi er jammen forskjellige! Jeg har aldri hatt dårlig samvittighet for at jeg leser mye, like lite som mannen min har hatt dårlig samvittighet for at han ser mye sport på TV. Å ikke være interessert i litteratur er ikke synonymt med å ha et stort oppmerksomhetsbehov. Heldigvis har mannen min mange gode egenskaper, så det at han ikke leser har aldri vært noe savn :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hmm. Jeg både leser mye og ser mye sport på TV...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har heller aldri påstått at en mann som ikke leser automatisk har et større behov for oppmerksomhet enn andre, de følelsene ligger hos meg, og det kan ikke jeg gjøre noe med sånn uten videre. Det er for all del fint at både du og Marit får det til å fungere, men jeg kan ikke forestille meg å ha det sånn. Jeg kan heller ikke se at det er galt at jeg har denne preferansen når det gjelder menn, for det er jo en preferanse det er, ikke et krav. Men jeg må innrømme at jeg hittil aldri har vært i et forhold med en mann som ikke leser et eller annet, om det er tegneserier eller russiske klassikere gjør det samme for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ivar SandKirsten LundSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaMonica CarlsenVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorBertyBerit RbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsomniferumLene M