En bok som minner meg om hvordan man som barn tenker og at de voksne ikke forstår det. En bok som er sår , var og varm .Men , som alikevel blir litt slitsom. Dessverre den ble litt kjedelig, tørr.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Enig med Tilla om at dette var en kjedelig bok. Jeg har lest de andre bøkene av Kristensen og dette er den eneste dårlige. Synes dessuten at denne boka manglet det typisk Krisensen, så jeg ble skuffet og irritert over boken.

De utallige repetisjonene av setninger, ble slitsom etterhvert, eller med én gang.

Jeg klarte heller ikke catche historien helt, synes den svar svak og manglet nerven som i de andre bøkene har. Handlingen i seg selv var omtrent ingenting.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

mgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  Jensen