Ja, jeg har "kjent til" flere slike. Jeg er nokså sikker på at det er noe som går igjen. Vi hadde en nabo i Tromsø der jeg bodde som også var så veldig opptatt av tegneserier. Han var vel litt over 20 da noen jentunger kom hjem en dag og fortalte at X hadde lekt doktor med dem og tatt temperaturen på dem! Han bodde sammen med mora si som jobba fulltid. En tid etterpå sto det plutselig kø i trappa op til 3. etg. der han bodde av fedre og mødre som ville ha et ord med "doktoren."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

[ Slettet av bruker ]

Kjære Harald Jens Johansen; som vi sier på mine kanter:

"nå må du pigede bruga ved"...!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er dere uten både bryst og rumpe?

Kjære deg, Hildegull! Synes du jeg er fæl? Egentlig vil jeg ikke være det, men det kan hende at enkelte her inne er blitt såret av det jeg har sagt om endel av den såkalte "litteraturen." Jeg er ikke så ille, må du tro - utenom diskusjonene om litteratur er jeg vel egentlig nokså pålitelig mann. Jeg var i flere år støttekontakt for trengende i Tromsø kommune, og jeg har lett for å komme i kontakt med folk - spesielt mennesker som er litt annerledes enn andre. Til slutt vil jeg si: at dersom dere synes at jeg er støtende og sårende i mine uttalelser, så betyr bare det at dere har svømt rundt i en andedam her inne som nå er blitt forstyrret. Dersom dere ikke er såpass "stiv i busta" at dere er i stand til å forsvare deres synspunkter så er det vel best dere betror dere til dagboka under hodeputa.

Bjørnstjerne Bjørnson sa om sin dikterkollega Henrik Ibsen: "En sånn spjæling, uten bryst og uten rumpe." Var ikke det friskt sagt?

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg synes jeg er i stand til å forsvare mine synspunkter jeg!! Men du er jo ikke mottagelig for mine utrolig gode synspunkter du Harald...:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Høres ikke bra ut. Sa han noe om at det kom av lesingen?

Har hørt om bibliomane folk, men en mani er vel en slags sykdom. Det viktigste er etter min mening å kunne skille mellom fiksjon og virkelighet, dvs. at man går tilbake til den virkeligheten som befinner seg utenfor bokverdenen etter lesingen. Det finnes vel ordtak for det meste. Det er vel mye mer enn lesingen som forteller hvem en person er. F.eks. hva man spiser, osv. osv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stein KippersundTorill RevheimLinnKirsten LundEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHeidi HoltanHarald KHanne MidtsundHeidi LIngvild SChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumToveanniken sandvikTalmaLilleviKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserTanteMamieTor Arne DahlMarteTor-Arne JensenKristine LouiseAjiniakraAnne Berit GrønbechElisabeth SveeBeathe SolbergalpakkaMariannePiippokattaIngunn STone Sundland