Har du begynt å gjenbruke kommentarene dine? Denne har jeg jo lest før. Hadde lovd meg selv å ikke la meg provosere til å svare, men nå gikk jeg jammen på limpinnen likevel. Uansett - det er noe med argumentasjonen din her som ikke er logisk. At a nødvendigvis skal føre til b her, ser jeg ingen sammenheng i.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

[ Slettet av bruker ]

Uff,ja. Jeg er jo helt enig med Jan og deg. Samme støtende kommentar har jo blitt skrevet i en annen tråd. Nå skal jeg derimot gå tilbake til den opprinnelige planen og tie. Det finnes alt for mye spennende å diskutere på dette flotte nettstedet:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gjenbruk? Jeg synes heller det de som leser hyllemeter om andres kjærlighetsopplevelser kan kalles gjenbrukere. At de aldri blir leie! Straks deres egne forhold skranter kaster de seg over kjærlighetsromanene og leser om andres "livslange lykke."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stein KippersundTorill RevheimLinnKirsten LundEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHeidi HoltanHarald KHanne MidtsundHeidi LIngvild SChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumToveanniken sandvikTalmaLilleviKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserTanteMamieTor Arne DahlMarteTor-Arne JensenKristine LouiseAjiniakraAnne Berit GrønbechElisabeth SveeBeathe SolbergalpakkaMariannePiippokattaIngunn STone Sundland