Herlig og engasjerende bok om god litteratur og om skriveprosessen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hei Hva syns du ellers om Tove Nilsens bøker? Har du noen favoritt blant dem?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror Kretadøgn og ikke minst Amazonaspornografen er de jeg har likt best. Jeg har ikke lest Øyets tørst enda - den skal visst være bra. Jeg er fristet til å like den bare på grunn av tittelen :-)

Jeg er forøvrig ikke like glad i oppvekstromanene hennes (skyskraperengler, skyskrapersommer, G for Georg). Vet ikke helt hvorfor.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da er vi ganske enige. Jeg er heller ikke så glad i de som er mer "rene fortellinger", sånn som eks. Skyskraperengler. Men jeg likte den da jeg leste den - i en annen fase av mitt eget liv sikkert :) Nå vil jeg heller drømme litt..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TralteKirsten LundLailaBeathe SolbergOleKjell F TislevollVannflaskeLars Johann MiljeGrete AastorpOdd HebækSolveigCamillaVanja SolemdalMartineEvaRufsetufsaKaren RamsvikHilde VrangsagenJohn LarsenBjørg L.Lisbeth Marie UvaagLilleviHeidi LEli HagelundReidun VærnesAnn EkerhovdBente NogvaEivind  VaksvikAvaNina GInger-LiseAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnniken RøilJarmo LarsenAkima MontgomeryChristofferReadninggirl30RisRosOgKlagingPilarisKjerstiIngeborg G