Det var mye morsomt her, men den svarte ikke helt til forventningene. Agnes Ravatn er som du sier infam og sparker nedover og tråkker på vanlige folks smak på en til tider småavskyldig måte som mange vil finne støtende. Dessverre er det også ting jeg IKKE liker ved den, det blir til tider litt for mye dårlig standup og halvbra vitsing.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg bryr meg ikke så mye om hva mange måtte mene, jeg. Ikke på privaten. Og personlig fryda jeg meg når hun tråkka på min smak også. De typene magasiner hun vil lese (husker ikke om det står i boka eller om hun sa det på lanseringa), ville jeg finne utrolig pretensiøse og gørr kjedelige. Så da har vi ulik smak og misliker den andres. Det er helt fint.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ole Jacob OddenesHarald KAnette SRavnEster SStig TMalinn HjortlandAud- HelenHeidi BTheaTuridmajaBente L.RufsetufsamgeTor Arne MyklebustSilje-Vera Wiik ValeRolf IngemundsenTherese HolmMarianneNsveinTheresesiljehusmorTor Arne DahlKirsten LundCecilie69Ingunn SNtotheaCathrine PedersenWenche VargasAkima MontgomeryBjørg Marit TinholtReidun SvensliAnn ChristinBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenSynnøve H HoelGrete AastorpChristin Sillibakken