Dette er ei murstein av ei bok, men det gjør ingenting. Den er så underholdende ! Tenk om jeg kunne huske alt jeg leste ! Her er så mye historisk som blir fortalt, da ikke bare om livene til disse tre dronninger, men også mye fra den tids-epoken de levde. Og så sammenligner forfatteren den tid med vår tid på en slik galant måte.

Nå har jeg litt kjennskap til mange av de historiske personene som blir omtalt fra før og det gjør det nok lettere å få den oversikten som gjør boka ekstra interessant og underholdende. Her er mange personer (navn) å forholde seg til. Boka bør ikke leses overfladisk synes jeg. En må ikke miste "den røde tråden". Det er absolutt en fordel å få med seg alt en leser for den videre lesning.

Anbefales til alle historie-interesserte !! Utenkelig å gi den noe annet enn terningkast seks. :-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Din omtale gjør at jeg gleder meg til å få lest boken. Innledningen var lovende, men det var tiden da...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ta den tiden du trenger. Tenk alle de fine lesestundene ! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lagt til ønskelisten :-)
Takk skal du ha.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lykke til med lesingen ! Det er ikke ei bok du tar med på stranda, men ei du sitter med i sofakroken med en god kopp te evnt. kaffe og gjerne litt sjokolade til. :-) Da er det kos !

Er du kjent i London, vil du også få mer ut av boka. Forfatteren har gjort skikkelig research og har mye, ja veldig mye å fortelle. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har foreløbig lest 2 av dem og har den siste stående i hylla klar til lesning en gang det passer seg slik.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Inger-LiseWilliam BillisonLailaBeathe SolbergsiljehusmorTor-Arne JensenTanteMamieTralteKirsten LundOleKjell F TislevollVannflaskeLars Johann MiljeGrete AastorpOdd HebækSolveigCamillaVanja SolemdalMartineEvaRufsetufsaKaren RamsvikHilde VrangsagenJohn LarsenBjørg L.Lisbeth Marie UvaagLilleviHeidi LEli HagelundReidun VærnesAnn EkerhovdBente NogvaEivind  VaksvikAvaNina GAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnniken RøilJarmo LarsenAkima Montgomery