Nei, jeg blir nok aldri noen Hole-fan. Han er en mer irriterende enn interessant personlighet. Jaja, ikke så veldig irriterende heller - kanskje mer uinteressant med et snev av det irriterende.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Jeg har ikke lest Nesbø tidligere og kastet meg på - i kronologisk rekkefølge - nå i vår. Jeg er litt glad for at andre sier det du sier, i alle fall om denne første Hole-boka. For jeg ble ikke imponert av verken skrivestil, historien, løsningen eller persongalleriet forøvrig. I alle fall ikke av Hole-figuren. Jeg kommer vel til å gi resten en sjanse, men det får bli innimellom når jeg har "ingenting" å lese...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest Marekors og Snømannen tidligere. Starten på Marekors er skikkelig god, halve boka er grei nok, og resten er bare en kjedelig lang jakt/kappløp (ihvertfall siste tredjedel, da). Snømannen var ikke så verst.

Så jeg hadde møtt Hole før, men i Flaggermusmannen fikk jeg nok av ham.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den eneste boken jeg har lest av ham er Hodejegerne. Jeg følte jeg ikke kom innpå personen i fortellingen. Satt ikke med noenting etter å ha lest boken. Tørr!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hodejegerne er vel den eneste Krimboken uten Harry Hole som jeg vet om. Du bør prøve noen av de andre....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde tenkt å lese mer av Harry Hole, men foreløbig har jeg bare lest "Flaggermusmannen"for noen år siden, og det har blitt med det.Synes ikke den var så spennende heller.Ser at det begynner å bli delte meninger om Harry.Jeg har nok hatt så mye annet godt lesestoff at han er lagt på hylla...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har bare lest "Flaggermusmannen" og "Rødstrupe" fram til nå. Går snart løs på bok nr.3 :-) Boken er noe for seg selv, men syntes uansett at den er bra. Kanskje fordi Harry er noe helt utenom det vanlig. Men jeg må si at "Rødstrupe" er bedre enn denne, ettersom man kanskje kommer mer inn på Harry Hole og at selve boken er skrevet bedre. Jo Nesbø er utvilsomt en klok mann :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste også den først, og likte den ikke i det hele tatt. Siden har jeg lest alle, bortsett fra "Kakkerlakkene" og de to siste. Vil anbefale de andre jeg har lest om Harry Hole!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg der.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

begynt med å lese Harry Hole bøkene på nytt. Liker de to første bedre nå, men syns de blir bedre og bedre utover i serien!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Simen "Boktimmy" IngemundsenNorahÅsmund ÅdnøySverre HoemAnhlilRisRosOgKlagingDun AenghusTorill Elisabeth RevheimPrunellaAnneWangRagnhildgretemorkjell kLeseaaseAjiniakraNina BallerinaHildaingar hKorianderBerit RAtmanAud- HelenHarald KHeidi LBenedicteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJulie StensethmoiraOda Marie HWenche VargasSynnøve H HoelEmilie GeistTom-Erik FallasiljehusmorLesevimsaMaren Hjelle AuneGunn DuaasDolly Duckanniken sandvikCathrine Marie Hansen