Dette blir en av årets store for meg. Jeg var ikke villt begeistret for Stalins kyr da den hadde en stil som for meg ble hakkete og slitsom. Utrenskning er skrevet på en helt annen måte, og for meg fungerer det mye bedre.

Og så er historien så sterk - om ulykkeig kjærlighet, overgrep,et angiversamfunn, frykt for alt og alle, et trygghetsbehov så stort at man mister all integritet for å oppnå den, og ikke minst om kjøp og salg av mennesker på det internasjonale sexmarkedet.

Jeg ble tidvis nesten fysisk uvel av å lese boken, og beskrivelsene av kroppssvette og mangel på personlig hygiene gjorde at jeg rynket på nesen i vemmelse. Men det er så bra, så interessant, så sjokkerende og veldig godt skrevet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnie