Jeg har alltid hørt at DU MÅ BARE lese Jo Nesbø.......grei bok, men synes fortsatt at Tom Egeland er Norges beste forfatter......har ikke lest fler av Nesbø enda da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Dumt at du valgte denne boken av Nesbø. Den er ikke på langt nær så god som bøkene om Harry Hole. Skal du gi deg i kast med den serien vil jeg anbefale deg å begynne med Flaggermusmannen og lese bøkene i kronologisk rekkefølge (selv om Flaggermusmannen og Kakerlakkene ikke er de beste). Bøkene kan fint leses uavhengig av hverandre, men da blir man ikke skikkelig kjent med hovedpersonen og det tror jeg er en forutsetning for å bli en Hole-fan.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

har ikke lest denne enda,men alle de andre av jo nesbø og må si at bøkene om harry hole er knall bra,eg liker også tom egeland .men min favoritt er Eystein Hanssen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TheaReidun SvensliAvaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild SLise MuntheTonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadmgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg G