Det er ganske mange år siden jeg leste denne boken, og det var nok en av de første bøkene som gjorde virkelig inntrykk på meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Ja - helt enig! Leste denne første gang når jeg gikk på ungdomsskolen, og det var den første boken jeg leste på engelsk - skrev vel til og med en oppgave om den i engelsken på ungdomsskolen.

Den var lenge en favorittbok, og også filmen sto lenge langt oppe på lista. Boka leste jeg først etter å ha sett filmen - tror det er første og eneste gangen det skjedde i den rekkefølgen ;-)

Jeg ser fortsatt filmen fra tid til annen, men det er lenge siden jeg har lest boken nå - kanskje jeg skulle få gjort det igjen i løpet av året?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da blir vi i såfall 2, jeg så filmen igjen for ikke så lenge siden og fikk veldig lyst til å lese boka igjen:) Tror jeg kunne tenke meg å eie boka også,siden den er så bra. Jeg kikka raskt etter den,det så ut til at den ikke var så enkel å oppdrive på norsk. Har du lest både den engelske og norske utgaven? Er det store forskjeller? Evt hvordan er den engelske altså språklig ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg trodde jeg hadde den på norsk også, men etter å ha sett raskt igjennom bokhyllene mine, så finner jeg den ikke (tenkte kanskje at om jeg hadde den så kunne du få den for en symbolsk sum). Så da har jeg nok kun lest den engelske utgaven.

Det begynner jo å bli en stund siden jeg leste den nå, men jeg mener å huske at språklig sett var den enkel å lese - som nevnt var det en av de første bøkene (om ikke den første) jeg leste på engelsk, og jeg kan ikke huske at jeg hadde problemer med forståelsen selv om det da var uvant å lese på engelsk.

Jeg prøvde et raskt søk etter norsk utgave jeg også, fant den desverre ikke, men ser at Lorenzo Carcaterra har skrevet flere bøker - det visste jeg ikke. Skal jammen sjekke ut noen av de andre, sånn umiddelbart synes jeg "A safe place" virket interessant. Har du lest noen av de andre av ham?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hm, da får jeg bare lese den på engelsk da, det pleier å gå greit det og :)

Ja, jeg så også at han hadde skrevet flere bøker, og synes "A safe place" hørtes interessant ut, men jeg har ikke lest noe annet av han.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er faktisk helt enig. Mange år siden jeg både leste boken og så filmen. Jeg var vel knapt klar over mange av menneskenes skyggesider på den tiden, og både film og bok gjorde et meget sterkt inntrykk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LilleviMathiasPiippokattaKirsten LundAlice NordliJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente Nogva