Tegneserien for alle som elsket (eller fremdeles elsker) Disney. Tegningene er svært gode, historien er enkel og episk på samme tid. Men det som absolutt gjør denne tegneserien verdt å lese, er en uovertruffen timing på vitsene. Dumme dumme rottenikker!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Absolutt enig i at det er en strålende bok, men jeg vet ikke om jeg er enig i at en forkjærlighet for Disney er en forutsetning for å like denne. :)

Jeg synes det kan være en fin inngang til et større tegneserieunivers for de som ikke er vant til å lese lengre serier. Vet om flere som er blitt introdusert for serieromaner etter å ha lest Bone.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvor står det at det er en forutsetning at du liker Disney? Det står vel heller at hvis man liker Disney, vil man også sette pris på Bone.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

...en quiche...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann MiljeFride LindsethLisbeth Marie UvaagFindus